KUKA OLEN?

Olen Heidi-Hoo-Moilanen; äiti, puoliso, myyjä, valmentaja, konsultti ja salapoliisi. Minut on tehty Vuokatista, Kainuusta. Olen syntynyt korpikuusien ja kantojen alla, hiihtoladuilla lumisten puisten keskellä. Sieltä on ammenettu energia, voima, kainuulainen murre ja aitous. Liiketoiminnassa olen huomannut, että aitous on se tärkein liiketoimintaosaaminen, mitä meillä on. Substanssin voi aina opetella. Olen valmentanut ja kehittänyt suomalaista liiketoimintaa yli 10 vuotta. Innostun ihmisistä, käyttäytymisestä ja tunteista. Paraskaan prosessi ei toimi, jos ihmiset eivät voi hyvin tai ole siinä täysillä mukana.

KTM, tradenomi, kohta myös opettaja

Kilpaurheilun koulima ja opettama

Mielenmaisema Vuokatissa, Vuokatin vaarassa. -6 asteen pakkasessa sukset jalassa

Voisin puhua loputtomasti hiihdosta, seisovista lintukoirista ja hevosista

Yhden miehen nainen ja kahden lapsen äiti

Nautin hyvistä kirjoista ja tarinoista, kuohuviinistä ja intensiivisistä keskusteluista sekä nauramisesta

Seikkaillut tosi tv-ohjelmassa

Juossut 5 maratonia

Maksimi syke 196

Olen Heidi. Olen myös HooMoilanen.

Liekö vanhempieni jekku, että sain nimekseni Heidi ja sukunimekseni Moilanen. Kannan siis ylpeänä hoomoilasen viittaa. Olen myös äiti. Minulla on ihana, sopivan säröilevä perhe. Kaksi ihanaa tytärtä Helmi ja Kerttu. Piparin muruilla suunnistavat tytöt. Elämäni valot, opettajat ja peilini.

Puolisoni Mika on uskomaton tyyppi, suomalainen turvallinen insinööri, joka jaksaa silloinkin, kun ei pitäisi. Perheessämme asuu myös Ismo, lyhytkarvainen saksanseisoja, suuri metsästäjä. Hännänhuisku ja lenkillepyytäjä myös sade säällä.

Työelämässä taisteluhuutoni kuuluu: insinööristä ihminen. Uskallan sanoa tämän silläkin, että kotonani on insinööri ja heitä on meissä suomalaisissa useita. Pidän ihmisistä –toisinaan jopa ihastun ja rakastun. Vahvuuteni työelämässä on tuoda ripaus inhimillisyyttä ja maanläheisyyttä työyhteisöön. Olipa kyseessä sitten johtoryhmä, esimiesporukka tai aktiivinen myyntisakki. Olen innostanut, valmentanut, konsultoinut, ollut tukena, johtanut ja myynyt erilaisia liiketoiminnan kehittämiskokonaisuuksia yli 12 vuotta. Ja edelleen innostun ihmisistä, yhdessä tekemisestä ja oppimisesta. Pehmeä on uusi kova!

HEIDI MOILANEN

Autan organisaatiota ymmärtämään ja puhumaan paremmin ihmistä.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Milestone Oy
MLP
Letski

YHTEYSTIEDOT 

+358 44 525 3990
heidi@hoomoilanen.fi